Čokoladnica Ljubljana

V Čokoladnici Ljubljana danes prebivajo visoka kvaliteta, veselje do ročnega dela in neustavljiva kreativna energija. Mikavne sladkosti ustvarjamo z natančnostjo, nežnostjo in skrbnostjo.
+386 31 729 572
info@cokoladnica-lj.si
Mestni trg 11, 1000 Ljubljana

SLEDITE NAM!

Title Image

Zaključek

Če želite, da je vaše naročilo dostavljeno do 18 ure izberite posebno dostavo. Velja za širše območje Ljubljane in naročila oddana do 16 ure.

Ker smo bili obveščeni s strani dostavnih partnerjev, da lahko pride do zamude pri dostavi smo podaljšali rok dostave. Iskreno se vam opravičujemo za zamudo in kakršnekoli nevšečnosti.

Če želite, da je vaše naročilo dostavljeno do 18 ure izberite posebno dostavo. Velja za širše območje Ljubljane in naročila oddana do 16 ure.

Možnosti dostave

 Posebna dostava: Vaše naročilo bo dostavljeno do 18 ure na dan naročila. Velja za širše območje Ljubljane in naročila oddana do 16 ure.

Standardna / Brezplačna dostava: Vaše naročilo bo dostavljeno v roku 6 delovnih dni prek Pošte Slovenija.

Premium dostava: Vaše naročilo bo dostavljeno v roku 3-4 delovnih dni prek kurirske službe.

OnDemand Dostava: Vaše naročilo bo dostavljeno ob dogovorjenem času. V primeru, da želite dostavo v istem dnevu nas prosim pokličite.

Dostava po dogovoru: Vaše naročilo bomo dostavili ob dogovorjenem času. Po potrditivi naročila vas bomo kontkatirala ter se bomo dogovorili za dostavo naročila.