Čokoladnica Ljubljana

V Čokoladnici Ljubljana danes prebivajo visoka kvaliteta, veselje do ročnega dela in neustavljiva kreativna energija. Mikavne sladkosti ustvarjamo z natančnostjo, nežnostjo in skrbnostjo.
+386 31 729 572
info@cokoladnica-lj.si
Mestni trg 11, 1000 Ljubljana

SLEDITE NAM!

Title Image

Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  Čokolade, Čokoladni spominki, Razglednice  /  Čokoladna razglednica – Nabrežje Ljubljanice-“Green Capital”

Čokoladna razglednica – Nabrežje Ljubljanice-“Green Capital”

6,90

Čokolada, kot pisemska kuverta “Air Mail”, s pozdravi iz najlepšega glavnega mesta – Ljubljane, prikazuje nabrežje reke Ljubljanice. Presenetite prijatelje s čokolado kot pisemsko kuverto!

Šifra: RAZ003 Kategorije: , ,

Opis

V notranjost je vstavljena čokolada, značilnega slovenskega okusa: potica ali med ali figa ali črni ribez. Nabrežje reke Ljubljanice krasijo igrive barvite hiše iz 18. in 19. stoletja. Ljubljana je bila leta 2016 proglašena za Zeleno prestolnico Evrope in velja za eno najbolj trajnostno usmerjenih mest na svetu, po katerem se zgledujejo mnoga evropska mesta. Čudovita fotografija nadarjenega fotografa JOŠTA GANTARJA, ki jo lahko ohranite v okvirju, ali pa kot pozdrav pošljete prijateljem v tujino.
Ročno izdelano v Sloveniji.

 

Alergeni: orehi (3%), mleko v prahu, sojin lecitin

Dodatne informacije

Teža 85 g
Dimenzije 12 × 12 cm