Čokoladnica Ljubljana

V Čokoladnici Ljubljana danes prebivajo visoka kvaliteta, veselje do ročnega dela in neustavljiva kreativna energija. Mikavne sladkosti ustvarjamo z natančnostjo, nežnostjo in skrbnostjo.
+386 31 729 572
info@cokoladnica-lj.si
Mestni trg 11, 1000 Ljubljana

SLEDITE NAM!

Title Image

O nas

Butična čokoladnica

Čokoladnica Ljubljana je točno to, kar narekuje ime - butična čokoladnica, v kateri se ustvarjajo domače čokoladne dobrote v najlepšem mestu na svetu, Ljubljani.

Podjetna ustvarjalnost

Redno se izobražujemo v tujini in omogočamo, da svetovni trendi ustvarjanja čokolade hitro zaidejo v Ljubljano. Hkrati pa želimo s svojimi avtentičnimi izdelki, lepote Slovenije ponesti tudi preko njenih meja.

Veselje in užitek

V Čokoladnici Ljubljana danes prebivajo visoka kvaliteta, veselje do ročnega dela in neustavljiva kreativna energija. Mikavne sladkosti ustvarjamo z natančnostjo, nežnostjo in skrbnostjo.

Skrb za stranke

Za nas ste najpomembnejši vi. Iskreno se razveselimo vašega obiska v naši čokoladnici na Mestnem trgu 11, kjer se posvetimo vašim željam. Za tiste bolj oddaljene pa ponujamo izdelke v naši spletni čokoladnici. Naša največja nagrada je pričaran nasmeh na vašem obrazu.

Čokoladnica zlati napis

Izvirni čokoladni spominki

Turisti pri nas lahko najdejo sladek spomin na naše čudovito mesto.
Največja uspešnica je zagotovo naša Zmajeva kroglica, ki je eden od najbolj iskanih spominkov v Ljubljani.

Mnenja strank

Čokoladnica Ljubljana je moja najljubša trgovina kjer kupujem sladke dobrote. Čokoladnica Ljubljana je ena izmed najboljših čokoladnic na svetu, ki ima široko ponudbo različnih izdelkov in prijazno osebje, ki Vam z veseljem priskoči na pomoč. Čokoladnica ponuja širok izbor pralin, ročno izdelane čokolade ter sveže pražene mandlje skozi celo leto. V poletnih mesecih se pa ponudbi pridruži še odličen sladoled. Na izbiro je veliko različnih okusov, od bolj klasičnih do tradicionalnih Slovenskih kot sta Potica in Pehtran. Osebje v čokoladnici je zelo prijazno in ustrežljivo, z veseljem Vam priskočijo na pomoč in svetujejo ob izbiri izdelkov ali pripravijo in zavijejo izdelek za darilo. Čokoladnica Ljubljana je čokoladnica, ki ima izdelke in osebje na svetovnem nivoju ter bi z lahko bila v Zürichu, Bruslju, Londonu, New Yorku, Singapurju ali kakšni drugi svetovni metropoli. Zato Vam toplo priporočam obisk !

Čokoladnica Ljubljana

Jaka

★★★★★

Najboljša čokoladnica v najlepšem mestu na svetu. Čokolade so božanske, kvalitetne, ročno izdelane, osebje je prijazno, izbira je izvrstna, vedno je kaj novega. Toplo priporočam, predvsem pa Zmajeve krogljice 🙂

Čokoladnica Ljubljana

Christian Volpi

★★★★★

Trgovinica za vse, ki se radi grešimo. Unikatno zapakirane čokolade vseh možnih okusov, najboljši praženi mandlji ter prijazno osebje. Prodajalec Omar nama je predlagal par zanimivih izdelkov, ki so se izkazala za zelo okusna. Priporočam!

Čokoladnica Ljubljana

Daša Svetic

★★★★★

There's lots of chocolate. You can try it, and strawberry chocolate is delicious.

Čokoladnica Ljubljana

울랑이

★★★★★

Attracted to the smell of roasted almonds that they sell outside the shop. Omar the attendant was most helpful and professional. Ended up buying also the chocolates as Christmas gifts too bring back to Singapore. Excellent chocolates with great Slovenian hospitality. Will definitely be back!!

Čokoladnica Ljubljana

TP GOH

★★★★★

Amazing chocolates, very helpful staff. Love the dragon ball chocolates and the Ruby chocolate and dark chocolate with seasalt. Owners were very nice to show us around the place and introduce different sorts of chocolates to us.

Čokoladnica Ljubljana

Timothy Goh

★★★★★

Loved this shop. The roasted almonds were spectacular. Was pleased to be able to meet the owner. She really goes all out to get feedback on her shop and chocolates. This shows in her variety of flavours. She really does listen to customer feedback. Modern and hygienic, yet able to retain traditional chocolate tastes. I highly recommend visiting this shop. Do spend a bit more on the individual handmade chocolates - you won't be disappointed. I wish that I'd bought more dragon praline balls. We've already finished them and haven't even made it home to share with our friends!

Čokoladnica Ljubljana

Jasmin Tse

★★★★★