Čokoladnica Ljubljana

V Čokoladnici Ljubljana danes prebivajo visoka kvaliteta, veselje do ročnega dela in neustavljiva kreativna energija. Mikavne sladkosti ustvarjamo z natančnostjo, nežnostjo in skrbnostjo.
+386 31 729 572
info@cokoladnica-lj.si
Mestni trg 11, 1000 Ljubljana

SLEDITE NAM!

Title Image

Poslovna darila

Poslovna darila po meri

Izdelke iz naše široke ponudbe prilagodimo potrebam VAŠE BLAGOVNE ZNAMKE, da boste z majhno pozornostjo navdušili svoje poslovne partnerje in zaposlene in še dolgo ostali v njihovih srcih.

Poslovna darila - zmajeve kroglice

Zadovoljni zaposleni in partnerji?

Ne najdete povsem tistega, kar iščete za vaše sodelavce in poslovne partnerje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali! Ne glede na to, ali potrebujete paket dobrodošlice za novo zaposlene, poslovilno darilo za odhajajočega sodelavca, korporativne dogodke ali poslovna darila za vaše partnerje, imamo rešitev, ki je prava za vas. Izjemen nabor izdelkov, ki jih prilagodimo vaši blagovni znamki in sporočilu, ki ga želite predati.

Program obdarovanja zaposlenih je lahko čudovit način za stimulacijo in povečanje pripadnosti podjetju. Ne glede na to, ali se boste odločili, da boste svoje zaposlene nagrajevali letno ali četrtletno ali ob posebnih priložnostih, kot so prazniki, rojstni dnevi, poslovni mejniki ali obletnice, vedite, da bodo z našimi sladkimi pozornostmi, darila za vaše zaposlene videti edinstvena, premišljena in prilagojena posamezniku ali skupini.

Sadje v čokoladi

SADJE, OREŠČKI ALI BONBONI V ČOKOLADI

#enkratnost in prepoznavnost
Nalepka in barva embalaže sta izdelani po meri, z vašim napisom ali logotipom.

Mandlji

PRAŽENI MANDLJI

#igrivost in individualnost
Obešanka z vašim logotipom in pentlja v barvi vaše celostne podobe. Sveži, ročno praženi mandlji z omamnim vonjem po cimetu, z okusom karamele, jagode, kokosa ali čokolade bodo za vedno pustili dober vtis pri vaših partnerjih.

Mandlji lonček

BONBONI V LONČKU

#sladka kreativnost
Naj si vsi zapomnejo vaš poslovni dogodek v barvah vašega logotipa v lični embalaži.
Lahko izbirate med različnimi mandlji, oblitimi s čokolado, s tiramisujem, vanilijo, slano karamelo, 100% kakavom, lešniki v čokoladi, alkoholnimi dražeji, češnjevim likerjem, whiskeyem, jajčnim likerjem ali pa s sadjem oblitim v čokolado.

Kakav

VROČA ČOKOLADA ALI 100% KAKAV

#elegantnost in dovršenost
Izstopajte z elegantnim darilom, ki bo še poudarilo vašo prestižno blagovno znamko. V notranjosti je vroča čokolada, obogatena z okusi pomaranče, limone, matche, vanilije…ali pa zdrav, vedno primeren, 100% kakav.
Izstopajte in bodite prepoznavni!

Čokoladni namaz

ČOKOLADNI NAMAZ

#unikatnost in prefinjenost
Obešanko in nalepko prilagodimo vašim željam za izvirno darilo. Prilagodimo vaš SLOGAN in SPOROČILO na lični embalaži z okusnim namazom, različnih okusov.

Čokolada

ČOKOLADNE TABLICE

#individualnost in inovativnost
Naredite vtis na vaše stranke, udeležence vašega dogodka, poslovne partnerje ali zaposlene. Kvalitetne, ročno izdelane čokolade različnih okusov, pakirane v lično belo, roza ali črno škatlico z vašim logom in sporočilom.

Čokolada Lupit Pole

DARILA ZA ŽENSKE podjetnice

#estetskost in prodornost
Ruby čokolada iz naravno rubinastega kakavovega zrna, je zaradi svoje lepe in elegantne roza barve dovršena poslovna vez med ženskimi podjetnicami. Modna, šik, mladostna, KOT VI! Združuje lepoto in žensko moč, zato naj zaživi tudi v vaših poslovnih darilih.

Bonboniera

BONBONIERE PO MERI

#izvirnost in prepoznavnost
Na elegantne bonboniere v beli, roza ali rjavi barvi, prilagodimo vaš logotip (tudi v zlatotisku). Prilagodimo tudi pentljo in posvetilo v notranjosti z vašimi besedami. Za trenutke sodelovanja, ki navdihujejo in povezujejo!