Čokoladnica Ljubljana

V Čokoladnici Ljubljana danes prebivajo visoka kvaliteta, veselje do ročnega dela in neustavljiva kreativna energija. Mikavne sladkosti ustvarjamo z natančnostjo, nežnostjo in skrbnostjo.
+386 31 729 572
info@cokoladnica-lj.si
Mestni trg 11, 1000 Ljubljana

SLEDITE NAM!

Title Image

Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  Čokolade, Čokoladni spominki, Razglednice  /  Čokoladna razglednica – Tromostovje

Čokoladna razglednica – Tromostovje

6,90

Čokolada, kot pisemska kuverta “Air Mail”, s pozdravi iz najlepšega in najbolj zelenega glavnega mesta – Ljubljane. Presenetite prijatelje s čokolado kot pisemsko kuverto!

Šifra: RAZ001 Kategorije: , ,

Opis

V notranjost je vstavljena čokolada značilnega slovenskega okusa: potica ali med ali figa ali črni ribez. Tromostovje je najbolj znan in priljubljen ljubljanski most. Delo genialnega Jožeta Plečnika predstavlja edinstven most, skozi katerega se ulice na eno strani nabrežja zlijejo v mestna vrata veličastnih zgradb na drugi strani reke Ljubljanice. Ljubljana je bila leta 2016 proglašena za Zeleno prestolnico Evrope in velja za eno najbolj trajnostno usmerjenih mest na svetu, po katerem se zgledujejo mnoga evropska mesta. Čudovita fotografija nadarjenega fotografa JOŠTA GANTARJA, ki jo lahko ohranite v okvirju, ali pa kot pozdrav pošljete prijateljem v tujino.
Ročno izdelano v Sloveniji.

 

Alergeni: orehi (3%), mleko v prahu, sojin lecitin

Dodatne informacije

Teža 85 g
Dimenzije 12 × 12 cm