Čokoladnica Ljubljana

V Čokoladnici Ljubljana danes prebivajo visoka kvaliteta, veselje do ročnega dela in neustavljiva kreativna energija. Mikavne sladkosti ustvarjamo z natančnostjo, nežnostjo in skrbnostjo.
+386 31 729 572
info@cokoladnica-lj.si
Mestni trg 11, 1000 Ljubljana

SLEDITE NAM!

Title Image

Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  Čokoladni spominki, Zmajeve kroglice  /  Zmajeve kroglice – bonboniera s prozornim pokrovom – 3 kroglice

Zmajeve kroglice – bonboniera s prozornim pokrovom – 3 kroglice

6,25

Zmajeve kroglice so polnjene z lešnikovo kremo iz najkvalitetnejšihi lešnikov iz Piemonta, obogatene s koščki mandljev ter oblite s temno čokolado.

Šifra: ZMA003 Kategoriji: ,

Opis

Popularne Zmajeve kroglice postajajo pravi hit med turisti, ki obiščejo Ljubljano. Na voljo v različnih pakiranjih. Odlično darilo tudi za vaše prijatelje ali poslovne partnerje v tujini, ki si lahko delček zgodovine o Zmajevem mestu v angleškem jeziku preberejo tudi na embalaži.

 

Sestavine: kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, MLEKO v prahu, praženi MANDLJI (12%), soljeno MASLO, repični lecitin, LEŠNIKI (20%), PŠENIČNA moka, emulgator: SOJINI lecitini, JEČMENOV slad, Naravna aroma vanilije, Temna čokolada vsebuje min. 64% kakavovih delcev, Hraniti v suhem in temnem prostoru,

Dodatne informacije

Teža 54 g
Dimenzije 4 × 11 cm