Čokoladnica Ljubljana

V Čokoladnici Ljubljana danes prebivajo visoka kvaliteta, veselje do ročnega dela in neustavljiva kreativna energija. Mikavne sladkosti ustvarjamo z natančnostjo, nežnostjo in skrbnostjo.
+386 31 729 572
info@cokoladnica-lj.si
Mestni trg 11, 1000 Ljubljana

SLEDITE NAM!

Title Image

Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  Čokoladni spominki, Zmajeve kroglice  /  Zmajeve kroglice v leseni škatli – 12 kroglic – Ljubljanski zmaj

Zmajeve kroglice v leseni škatli – 12 kroglic – Ljubljanski zmaj

28,90

Elegantna lesena škatla s podobo Ljubljanskega zmaja in pozdravi iz Ljubljane (“Ljubljana never lets you go”), v notranjosti skriva 12 Zmajevih kroglic – pralinejev. Na voljo v različnih pakiranjih. Odlično protokolarno darilo ali darilo za vaše prijatelje v tujini, ki si lahko delček zgodovine o Zmajevem mestu, tudi v angleškem jeziku preberejo, ko odprejo škatlico. Ljubljana je mesto, ki te nikoli ne izpusti.

Šifra: ZMA007 Kategoriji: ,

Opis

Na voljo v različnih pakiranjih. Odlično protokolarno darilo ali darilo za vaše prijatelje v tujini, ki si lahko delček zgodovine o Zmajevem mestu tudi v angleškem jeziku preberejo, ko odprejo škatlico. Ljubljana je mesto, ki te nikoli ne izpusti.

 

Sestavine: kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, MLEKO v prahu, praženi MANDLJI (12%), soljeno MASLO, repični lecitin, LEŠNIKI (20%), PŠENIČNA moka, emulgator: SOJINI lecitini, JEČMENOV slad, Naravna aroma vanilije, Temna čokolada vsebuje min. 64% kakavovih delcev, Hraniti v suhem in temnem prostoru,

Dodatne informacije

Teža 216 g
Dimenzije 14,5 × 14,5 cm